Benefitor Oy:n rekisteriseloste 28.2.2010

 1. Rekisterin pitäjä on:

  Benefitor Oy
  Hiilikatu 3
  FI-00180 Helsinki

  www.benefitor.com

  Yritystunnus: 1441351-9

 2. Yhteyshenkilönä rekisteriasioissa toimii yrityksessä Antti Penttilä.

 3. Rekisterin nimi on Benefitor Oy:n suoramarkkinointirekisteri

 4. Rekisteri on perustettu luvallisen (opt-in) sähköisen suoramarkkinoinnin (sähköposti ja tekstiviestimarkkinointi) harkoittamista varten luonnollisille henkilöille (Sähköisen viestinnän tietosuojalaki 26 §). Henkilö antaa suostumuksensa kirjautumalla palvelumme käyttäjäksi ja hyväksymällä ehdot. Jokaisessa markkinointiviestissämme on mahdollisuus pyytää tietonsa poistettavaksi.

 5. Keräämme rekisteröityneiltä enintään seuraavat tiedot. Tiedot voidaan luovuttaa tai pyytää myös suppeampana, muttei laajempana:

  etunimi, sukunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, kotimaa, syntymävuosi, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero, IP-osoite, rekisteröitymisajankohta.

 6. Tiedot rekisteriin keräämme käyttäjiltä omassa toiminnassamme, heidän kirjautuessa palveluumme (mm. www.etusi.fi). Emme vastaanota rekisteröintitietoja säännöllisesti muualta kuin omista palveluistamme.

 7. Emme ilman rekisteröityneen nimenomaista suostumusta luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Tiedot voivat siirtyä mahdollisessa yrityskauppa-, tai liiketoimintakauppatilanteessa uudelle rekisterin pitäjälle.

 8. Mitään käyttäjätietoja ei luovuteta EU:n talousalueen ulkopuolelle

 9. Tiedot säilytetään yrityksen tiloissa sijaitsevalla palvelimella, suljetussa verkossa. Tilat ovat varustettu sekä kulunvalvonnalla että lukituksella. Tietoja käsittelee ainoastaan nimetty pääkäyttäjä, jolla on järjestelmään henkilökohtaiset tunnukset.